TradersOnly deelt 2x in de week een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades.

De informatie in deze Trading Desk Update is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.

Boston Scientific Corporation [BSX] is een specialistische bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van medische hulpmiddelen.

Het bedrijf is opgericht in 1979 en ging in 1992 naar de beurs. Inmiddels een bedrijf met een marketcap van ruim 40 Miljard USD en 27.000 medewerkers.

Het bedrijf heeft 3 businessunits, Cardiovascular, Rhythm Management and MedSurg. Waarvan de maximale winst en omzet komt van ‘Cardiovascular’.

Als we dan naar de Q2 cijfers kijken dan valt op dat de verkopen van alleen al hun paradepaardje (Pacemakers) met +4,9% gestegen zijn.

De margins en cashflow gaan de goede kant op! Operationele margin is met 24,3% verbeterd in Q2 en ook de cashflow is gegroeid.

De EPS zijn naar boven bijgesteld en de verwachting is dat er nog enkele belangrijke producten gelanceerd zullen worden, dit en volgend jaar.

De R&D afdeling blijft dus flink door ontwikkelen, maar ook doen ze overnames. Onlangs hebben ze Apama Medical overgenomen voor 300 Miljoen USD. Dit is een specialist op het gebied van katheteriseren.

Technisch gezien (SMA50) stijgt het aandeel rustig maar gestaag. Dit jaar doet het aandeel een zeer nette +34%.

Ben jij van mening dat [BSX] in waarde zal stijgen, dan zou je onderstaande suggestie kunnen overwegen.

Auteur: Ard van der Pijl, medewerker TradersOnly

Bron: SeekingAlpha (https://seekingalpha.com/news/3298836-boston-scientific-takes-apama-medical-300m) + Investopedia1 (http://www.investopedia.com/partner/zacks/boston-scientific-bsx-tops-q2-earnings-sales-view/) + Investopedia (http:// http://www.investopedia.com/partner/zacks/boston-scientific-bsx-exceeds-q2-earnings-sales-estimates/) 2 (http://www.investopedia.com/partner/zacks/boston-scientific-bsx-exceeds-q2-earnings-sales-estimates/)

** TRADE SUGGESTIE
————————————————————
Koop de NYSE:BSX optie met ticker [BSX] $29 – $34 Callspread (bullspread) met expiratie 16 FEB 2018 bij een uitbraak boven de $ 29,55 USD.

Stop-loss: Verkoop de spread wanneer deze 50% in waarde daalt.

(leg nooit stop-loss orders in de markt voor opties maar volg dit zelf op en verkoop je positie wanneer de spread 50% in waarde is gedaald).

96% van de klanten raadt TradersOnly aan bij andere beleggers
Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.